Internet zarada uz najbolju kompaniju na svijetu - SUPER!

Kategorija: Zarada || Pregledano: 61901 puta      Preporuka Najčitanije Dokazi isplate
Internet zarada uz najbolju kompaniju na svijetu - SUPER!STIFORP (od engleske riječi PROFITS ako čitate unazad) je internet posao koji je u kratko vrijeme zaludio mnoge face iz svijeta biznisa! Poznate i nepoznate... Iskusne i one malo manje iskusne! Velike i male! Sve! Zašto? Zato jer je STIFORP najbolja prilika za internet zaradu dosad! Kratko i jasno...

O čemu se radi?
Radi se o tome da STIFORP nudi ono što nitko danas na internetu ne nudi - priliku da profit ostvarite samo ako se priključite programu - bez da morate ikoga osobno sponzorirati! Da, dobro ste pročitali, samo vaše priključenje programu pozicionira vas u savršenu matricu koja se iz dana u dan puni novim članovima - koji su se registrirali poslije vas! Na taj način svi ti članovi postaju zapravo vaši članovi koji grade vašu mrežu i stvaraju vam dugoročne prihode! Savršen sistem! Iz toga razloga STIFORP je dosada neviđen i najbrže rastući sistem zarade na internetu.

Zbog ove činjenice i fantastičnog sistema ljudi iz STIFORP-a tvrde sljedeće:

"...our compensation plan allows you to earn up to $2,047.50 per month without ever enrolling a single person!"

ili prevedeno na hrvatski:

"...naš sustav isplata osigurava vam zaradu do $2,047.50 na mjesec bez da ikada uključite novog člana!"

No ukoliko ipak želite uključivati nove članove, što vam osobno i preporučamo, i to je moguće! Možete upisati bezbroj članova i za svakog novog člana, ako ste i sami aktivni član, dobiti ćete po $25! Prva dva nova člana koje uključite dodijeljuju se vama u matricu lijevo i desno, a svi ostali dodijeljuju se vašim već postojećim članovima. Na taj način i sebi i njima gradite mrežu od koje svi imaju koristi! Isto je i sa svim članovima iznad vas koji stvarajući vlastitu mrežu stvaraju i vašu mrežu! Jel sada razumijete na koji način možete zarađivati bez da ste ikada ikoga uključili? Sistem je toliko jednostavan, a učinkovit da upravo u njemu leži tajna uspjeha ove fantastične kompanije!

Još korisnih informacija vezanih za STIFORP:
  • STIFORP je tvrtka bez duga
  • nakon registracije dobit ćete čudesan komplet alata u vrijednosti od $3000
  • čak 75% ukupnih prihoda isplaćuju svojim članovima
  • već su isplatili na tisuće članova u tjednim i mjesečnim zaradama
  • nakon što se registrirate postajete vlasnikom automatiziranog sustava koji 95% posla odrađuje za vas
  • imate priliku razviti svoj vlastiti posao u $130 milijardi teškoj internet industriji

Kako i ja mogu biti dio
STIFORP-a?
Vrlo jednostavno. Uključite se odmah! Kad kažemo odmah i mislimo odmah. Čekanje samo usporava vašu zaradu jer se na STIFORP svake minute registrira jedan novi član! Svake minute jedan novi član... Možete to zamisliti!? A da ste se vi registrirali prije njih oni su mogli biti i vaši članovi! I zato požurite sa upisom! Zauzmite svoju poziciju na vrijeme!

Detaljnu STIFORP prezentaciju na hrvatskom jeziku možete preuzeti na ovom linku. Prezentacija je na 26 stranica i ima 5,74 MB.

Kako se registrirati - KORAK PO KORAK upute:

KORAK 1:
Ako još niste BESPLATNO zauzeli svoju poziciju (Pre-Enrollee) učinite to ODMAH tako što ćete kliknuti na ovaj link i popuniti formular na stranici.

NAPOMENA! Ako ste već upisani, ovaj KORAK jenostavno preskočite.

KORAK 2: L
ogirajte se preko ovog linka https://www.stiforp.com/login gdje piše Pre-Enrollee Login sa email adresom sa kojom ste se upisali kod Stiforpa kompanije za free info, a nakon toga kliknite na JOIN i popunite podatke kako je u nastavku objašnjeno na našem jeziku.

NAPOMENA: Prilikom registracije nemojte koristiti prevoditelj - formular za popunjavanje treba da bude na engleskom jeziku baš kako je i prikazano u nastavku:
 


 

AKO JE PROBLEM U KARTICI - IMAMO FANTASTIČNO RJEŠENJE

ZA 15 MINUTA DO KARTICE !

KLIKNITE OVDJE I SAMI SE UVJERITE

VAŽNE NAPOMENE:

1. Prilikom registracije dobro provjerite točnost svih podataka jer ako budete pogrešno upisali koji podatak sistem će vas blokirati i nećete se moći registrirati.

2. Prilikom registracije
nemojte koristiti prevodilac - formular za popunjavanje mora biti na engleskom jeziku baš kako je i prikazano na slikama iznad.

3. Upišite točno sve podatke.

4. Izbjegavajte upisivanje "kvačica" Č, Ć, Ž, Š, Đ - umjesto toga upotrebite C, Z, S, DJ

5. Kada upisujete broj kartice upisujte bez razmaka svih 16 brojeva. Obavezno 2 puta prekontrolirajte točnost.

6. Provjerite da li imate novca na kratici jer u protivnom će vas sistem blokirati. Uvijek morate imati malo više nego što trebate uplatiti.

7. Ako Vam sistem javi da je username već zauzet odaberite drugo i OBAVEZNO ponovo popunite prazna polja jer neka polja postanu prazna nakon što vas sistem vrati.

8. Ako Vam sa 3 pokušaja ne uspije registracija nemojte više pokušavati. Iskopirajte grešku koju vam sistem izbacuje i kontaktirajte direktno Stiforp tj. njihovu korisničku službu sa objašnjenjem problema.Tagovi: posao putem interneta, kako zarađivati na internetu, posao u kuci, dodatna zarada, poslovi preko interneta, kako zaraditi pare, posao online, online posao, zarada putem interneta, posao preko interneta, internet poslovi, internetzarada, net zarada, zaradaNovosti
07/11/2017 Nova Clixsense isplata na Paypal!
02/10/2017 Nova Neobux isplata na Payzu
.
Predstavljamo Garantiramo Vam da na internetu nećete naći bolji newsletter! Informacije koje ćete od nas dobiti potpuno besplatno ostali vješto skrivaju ili skupo naplaćuju! Odmah nakon upisa moći ćete preuzeti i svoje vrijedne poklone!
Ime 
Email 
Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.

Predstavljamo

Kategorije
 
Naši prijatelji