Bonus za poker - BESPLATNIH 50 USD za igranje pokera!

Kategorija: Zabava || Pregledano: 25689 puta      Preporuka
Bonus za poker - BESPLATNIH 50 USD za igranje pokera!Pokerstrategy je prva i osnovna stranica za sve one koji se žele okušati u pokeru. Zašto? Iz jednostavnog razloga što nude potpuno besplatni početni bankroll od $50. Nema nikakvih dodatnih uplata sa vaše strane! Jedini uvjet je da morate biti punoljetni kako biste imali pravo na ovu ponudu.

Za one koji još nisu sigurni o čemu pišemo samo ćemo spomenuti da je Pokerstrategy najveća poker škola i online poker zajednica na svijetu. Cilj im je proširiti poker kao izazovnu igru strategije i zabave. Imaju 220 stalno zaposlenih osoba, forum sa 20.000 dnevnih postova na 18 jezika, odličan sistem nagrađivanja dobrih igrača te brzu tehničku podršku. Na njihovim stranicama možete pronaći preko 300 tekstova te više od 800 korisnih materijala poput videa i vrijednih strategija koje će vam puno pomoći na početku vaše poker karijere.

Pokerstrategy se doslovno brine da vam pruži najbolju podlogu jer je i njima u interesu da uspijete zaraditi. Za početak je potrebno kliknuti na ovaj link te se registrirati. Registracija je potpuno besplatna. Koristite ispravne osobne podatke kako bi si mogli zarađeni novac i isplatiti. Nakon registracije odaberite nl holdem kviz te pogledajte preporučene članke kako bi kviz mogli jednostavno riješiti. Nakon što ste riješili kviz odaberite jednu od ponuđenih poker soba, napravite download sa njihovim linkovima te takoder, što je jako važno, koristite obavezno njihove bonus kodove kako biste imali pravo na besplatni bankrool.

Ukoliko ste sve napravili kako smo napisali, a nakon 3 dana još niste primili besplatan bankroll, obavezno provjerite svoj inbox i potražite mail od Pokerstrategy jer ćete možda morati poslati scan svoje osobne iskaznice, putovnice ili vozačke dozvole kako biste potvrdili svoj identitet. Razlog zašto ćete ovo morati napraviti je što mnogi iskusniji igrači iskorištavaju ovu fantastičnu ponudu pa koriste podatke od prijatelja ili rodbine kako bi dobili ovaj besplatan bankroll.

Ne čekajte puno, već se odmah registrirajte na Pokerstrategy jer bolju ponudu nećete pronaći. Ovo je potpuno besplatan novac, na vrhunskom poker sajtu, koji od vas ne traži nikakve dodatne uplate te bi zaista bilo šteta ne uzeti ga i okušati se u svijetu adrenalina i zabave!

Tagovi: poker, pokerstrategy, texas holdem, omaha, kako igrati poker, bonus, poker bonus, besplatna lova, poker strategije, poker savjetiNovosti
07/11/2017 Nova Clixsense isplata na Paypal!
02/10/2017 Nova Neobux isplata na Payzu
.
Predstavljamo Garantiramo Vam da na internetu nećete naći bolji newsletter! Informacije koje ćete od nas dobiti potpuno besplatno ostali vješto skrivaju ili skupo naplaćuju! Odmah nakon upisa moći ćete preuzeti i svoje vrijedne poklone!
Ime 
Email 
Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.

Predstavljamo

Kategorije
 
Naši prijatelji