Podsjeti Me - odličan servis za sve zaboravne!

Kategorija: Zabava || Pregledano: 7687 puta     
Podsjeti Me - odličan servis za sve zaboravne!Malo ste zaboravni? Ne znate da vam je jučer bila godišnjica braka? Niste čestitali punici rođendan? Jako lijepo :) Da se ovakve i slične stvari više ne bi ponavljale sve što trebate je početi koristiti ovaj jednistveni, nadasve koristan i besplatan alat koji će vas iz dana u dana podsjećati na sve one stvari u životu koje ne smijete zaboraviti! U njega, osim rođendana, možete dodati i sve druge bitne datume za koje želite da vam se pošalje podsjetnik. Bilo da se radi o poslovnom sastanku, ručku sa prijateljima, izletu sa obitelji ili o planiranju vaših dnevnih obaveza. Registracija traje svega par sekudi, a isto toliko i postavljanje podsjetnika. Ovo je defintivno super alat koji će vam olakšati svakodnevni život i omogućiti da svoju energiju iskoristite za bitnije aktivnosti, a brigu o važnim datumima prepustite PodsjetiMe.net servisu :)

Tagovi: podsjeti me, podsjetnik, ne zaboravi, email podsjetnik, rođendan, godišnjica, sastanakNovosti
07/11/2017 Nova Clixsense isplata na Paypal!
02/10/2017 Nova Neobux isplata na Payzu
.
Predstavljamo Garantiramo Vam da na internetu nećete naći bolji newsletter! Informacije koje ćete od nas dobiti potpuno besplatno ostali vješto skrivaju ili skupo naplaćuju! Odmah nakon upisa moći ćete preuzeti i svoje vrijedne poklone!
Ime 
Email 
Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.

Predstavljamo

Kategorije
 
Naši prijatelji