Internet zarada uz najbolju kompaniju na svijetu - SUPER!

Kategorija: Zarada || Pregledano: 61913 puta      Preporuka NajŔitanije Dokazi isplate
Internet zarada uz najbolju kompaniju na svijetu - SUPER!STIFORP (od engleske rije─Źi PROFITS ako ─Źitate unazad) je internet posao koji je u kratko vrijeme zaludio mnoge face iz svijeta biznisa! Poznate i nepoznate... Iskusne i one malo manje iskusne! Velike i male! Sve! Zašto? Zato jer je STIFORP najbolja prilika za internet zaradu dosad! Kratko i jasno...

O ─Źemu se radi?
Radi se o tome da STIFORP nudi ono što nitko danas na internetu ne nudi - priliku da profit ostvarite samo ako se priklju─Źite programu - bez da morate ikoga osobno sponzorirati! Da, dobro ste pro─Źitali, samo vaše priklju─Źenje programu pozicionira vas u savršenu matricu koja se iz dana u dan puni novim ─Źlanovima - koji su se registrirali poslije vas! Na taj na─Źin svi ti ─Źlanovi postaju zapravo vaši ─Źlanovi koji grade vašu mre┼żu i stvaraju vam dugoro─Źne prihode! Savršen sistem! Iz toga razloga STIFORP je dosada nevi─Ĺen i najbr┼że rastu─çi sistem zarade na internetu.

Zbog ove ─Źinjenice i fantasti─Źnog sistema ljudi iz STIFORP-a tvrde sljede─çe:

"...our compensation plan allows you to earn up to $2,047.50 per month without ever enrolling a single person!"

ili prevedeno na hrvatski:

"...naš sustav isplata osigurava vam zaradu do $2,047.50 na mjesec bez da ikada uklju─Źite novog ─Źlana!"

No ukoliko ipak ┼żelite uklju─Źivati nove ─Źlanove, što vam osobno i preporu─Źamo, i to je mogu─çe! Mo┼żete upisati bezbroj ─Źlanova i za svakog novog ─Źlana, ako ste i sami aktivni ─Źlan, dobiti ─çete po $25! Prva dva nova ─Źlana koje uklju─Źite dodijeljuju se vama u matricu lijevo i desno, a svi ostali dodijeljuju se vašim ve─ç postoje─çim ─Źlanovima. Na taj na─Źin i sebi i njima gradite mre┼żu od koje svi imaju koristi! Isto je i sa svim ─Źlanovima iznad vas koji stvaraju─çi vlastitu mre┼żu stvaraju i vašu mre┼żu! Jel sada razumijete na koji na─Źin mo┼żete zara─Ĺivati bez da ste ikada ikoga uklju─Źili? Sistem je toliko jednostavan, a u─Źinkovit da upravo u njemu le┼żi tajna uspjeha ove fantasti─Źne kompanije!

Još korisnih informacija vezanih za STIFORP:
  • STIFORP je tvrtka bez duga
  • nakon registracije dobit ─çete ─Źudesan komplet alata u vrijednosti od $3000
  • ─Źak 75% ukupnih prihoda ispla─çuju svojim ─Źlanovima
  • ve─ç su isplatili na tisu─çe ─Źlanova u tjednim i mjese─Źnim zaradama
  • nakon što se registrirate postajete vlasnikom automatiziranog sustava koji 95% posla odra─Ĺuje za vas
  • imate priliku razviti svoj vlastiti posao u $130 milijardi teškoj internet industriji

Kako i ja mogu biti dio
STIFORP-a?
Vrlo jednostavno. Uklju─Źite se odmah! Kad ka┼żemo odmah i mislimo odmah. ─Źekanje samo usporava vašu zaradu jer se na STIFORP svake minute registrira jedan novi ─Źlan! Svake minute jedan novi ─Źlan... Mo┼żete to zamisliti!? A da ste se vi registrirali prije njih oni su mogli biti i vaši ─Źlanovi! I zato po┼żurite sa upisom! Zauzmite svoju poziciju na vrijeme!

Detaljnu STIFORP prezentaciju na hrvatskom jeziku mo┼żete preuzeti na ovom linku. Prezentacija je na 26 stranica i ima 5,74 MB.

Kako se registrirati - KORAK PO KORAK upute:

KORAK 1:
Ako još niste BESPLATNO zauzeli svoju poziciju (Pre-Enrollee) u─Źinite to ODMAH tako što ─çete kliknuti na ovaj link i popuniti formular na stranici.

NAPOMENA! Ako ste ve─ç upisani, ovaj KORAK jenostavno presko─Źite.

KORAK 2: L
ogirajte se preko ovog linka https://www.stiforp.com/login gdje piše Pre-Enrollee Login sa email adresom sa kojom ste se upisali kod Stiforpa kompanije za free info, a nakon toga kliknite na JOIN i popunite podatke kako je u nastavku objašnjeno na našem jeziku.

NAPOMENA: Prilikom registracije nemojte koristiti prevoditelj - formular za popunjavanje treba da bude na engleskom jeziku baš kako je i prikazano u nastavku:
 


 

AKO JE PROBLEM U KARTICI - IMAMO FANTASTI─ŹNO RJEŠENJE

ZA 15 MINUTA DO KARTICE !

KLIKNITE OVDJE I SAMI SE UVJERITE

VA┼ŻNE NAPOMENE:

1. Prilikom registracije dobro provjerite to─Źnost svih podataka jer ako budete pogrešno upisali koji podatak sistem ─çe vas blokirati i ne─çete se mo─çi registrirati.

2. Prilikom registracije
nemojte koristiti prevodilac - formular za popunjavanje mora biti na engleskom jeziku baš kako je i prikazano na slikama iznad.

3. Upišite to─Źno sve podatke.

4. Izbjegavajte upisivanje "kva─Źica" ─Ź, ─ç, ┼Ż, Š, ─Ĺ - umjesto toga upotrebite C, Z, S, DJ

5. Kada upisujete broj kartice upisujte bez razmaka svih 16 brojeva. Obavezno 2 puta prekontrolirajte to─Źnost.

6. Provjerite da li imate novca na kratici jer u protivnom ─çe vas sistem blokirati. Uvijek morate imati malo više nego što trebate uplatiti.

7. Ako Vam sistem javi da je username ve─ç zauzet odaberite drugo i OBAVEZNO ponovo popunite prazna polja jer neka polja postanu prazna nakon što vas sistem vrati.

8. Ako Vam sa 3 pokušaja ne uspije registracija nemojte više pokušavati. Iskopirajte grešku koju vam sistem izbacuje i kontaktirajte direktno Stiforp tj. njihovu korisni─Źku slu┼żbu sa objašnjenjem problema.Tagovi: posao putem interneta, kako zara─Ĺivati na internetu, posao u kuci, dodatna zarada, poslovi preko interneta, kako zaraditi pare, posao online, online posao, zarada putem interneta, posao preko interneta, internet poslovi, internetzarada, net zarada, zarada


´╗┐
Novosti
07/11/2017 Nova Clixsense isplata na Paypal!
02/10/2017 Nova Neobux isplata na Payzu
.
Predstavljamo Garantiramo Vam da na internetu ne─çete na─çi bolji newsletter! Informacije koje ─çete od nas dobiti potpuno besplatno ostali vješto skrivaju ili skupo napla─çuju! Odmah nakon upisa mo─çi ─çete preuzeti i svoje vrijedne poklone!
Ime 
Email 
Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.

Predstavljamo

Kategorije
 
Naši prijatelji