***VIDEO*** Vrijeme je za bolju budućnost i sigurno poslovanje!

Kategorija: Financije || Pregledano: 4116 puta      Novo Preporuka Dokazi isplate
***VIDEO*** Vrijeme je za bolju budućnost i sigurno poslovanje!

Ako ste vrijedni, uporni i želite više - ovo je pravo rješenje i ovo je prava prilika za Vas!

Renomirana kompanija sa velikim ugledom i iskustvom traži ozbiljne suradnike u poslovanju za rad od kuce.

Potrebno je osnovno znanje rada na kompjuteru i dobra volja.

Želite li imati redovne prihode svaki petak? Postanite GLN Game Ambasador i počnite zaradivati kako i zaslužujete!

Da li želite $5, $20, $50 ili više dolara DNEVNO? Pasivni prihod s bonusima? Svaki petak isplata!

Lajkajte našu fan stranicu i dodajte nas za prijatelja na https://www.facebook.com/predstavljamo ako još niste te tražite info za timski rad kako bi Vam poslali podatke u inbox! Jednostavno lajkajte ili napisite u komentar “GLN Info” i poslat cemo Vam detaljne informacije o GLN poslovanju!

Ako nemate Facebook ili vam je jednostavno tako lakše možete nas kontaktirati i direktno na email info@predstavljamo.com (u naslov poruke samo napišite "GLN Info").

Pozdravljamo Vas i želimo Vam predstaviti novost na svjetskom tržištu mobilnih igrica!

Lance Baker sa 10 godina iskustva u ovom poslu starta sa Game Loot Network (GLN) na tržište 01.12.2014. godine sa 9 velikih poznatih investora kao odgovor potražnji od preko 200 miliona korisnika.

VIDEO:

Klijenti su postojeći i budući korisnici svjetskih platformi Gaming industrije sa službenim startom u Las Vegasu 14.10.2016. godine- GL LLC prvi počinje koristiti MLM. Mjesečna cijena korištenja platforme se plaća bitcoinom, preko ewalleta ili Visa/MasterCard kreditnim karticama i iznosi $175 USD za prvi mjesec korištenja te $125 USD za svaki sljedeći mjesec, ali uključivanjem samo tri nova suradnika amortizira se Vaša članarina Vašim dnevnim prihodom od $5 dolara po danu, preračunato u mjesečni prihod od $150 dolara i jednokratnim bonusom od $150 dolara za prvi level trostruke matrice od 14 nivoa.

NAJBITNIJE U OVOJ POSLOVNOJ PRILICI je da ovaj put imate jedinstvenu priliku, od samog Vašeg početka poslovanja, raditi sa našim, već formiranim, rastućim timom od preko 200 ljudi koji će Vam biti od pomoći 24 sata. Većina onih koji su startali su višegodišnje iskusni MLM članovi koji se i osobno poznaju duži niz godina.

Svaki novi korisnik platforme dodaje se u zatvorenu facebook grupu kako bi što prije pronašli nove suradnike onom tko nije uveo u posao još nikog.

Sve je transparentno i nema ništa skriveno! Zbog mirnog i ozbiljnog rada grupe dodaju se samo oni članovi koji su već uplatili svoju članarinu kako bi zajedno, razmijenjujući iskustva, što prije postigli konačan cilj, a to je da svatko uspije u što kraćem roku uključiti nova tri suradnika i dobiti extra bonus od $150 USD i dnevnu zaradu od $5 USD.

Da li bi željeli za 2 mjeseca ili prije, osigurati si redovnu mjesečnu zaradu od $600 USD? Odgovor je naravno “Da, ali kako?”. Evo kako... Čim registrirate osobno ili uz pomoć našeg tima samo tri prijatelja, već imate $150 USD mjesečno ($5 USD dnevna zarada). A kad oni to isto naprave sami ili uz pomoć našeg tima Vaša redovna mjesečna zarada je $600 USD i to ne računajući dodatni iznos bonus zarade!

Ukoliko je Vaš odgovor da nemate tri prijatelja, nije problem. U redu je, registrirajte se, postanite Game Ambasador i kompletan naš tim će Vam pomoći da dobijete svoja prva tri člana!

 

Zapamtite: Ako želite dugoročan posao, bez striktnog radnog vremena, ovo je prilika za Vas! PRIJAVITE SE!

AKO STE ZAINTERESIRANI MOŽETE POČETI ODMAH!

Registrirati se možete preko jednog od dolje navedena tri linka - nije bitno koji jer su to sve naši članovi kojima zajednički punimo matricu, a isto ce biti i s vama kad vi postanete aktivni Game Ambasadori!

Igor - http://igorb.gamelootnetwork.com/en/

Ivan - http://bijelinho.gamelootnetwork.com/en/

Sulbije - http://bija.gamelootnetwork.com/en/

****KAKO SE REGISTRIRATI**** - DETALJNO UPUTSTVO - KLIKNI OVDJE!

Za više detalja možete konktaktirati direktno na Facebook i jednu od glavnih osoba za GLN na našim prostorima gđu. Nives na - https://www.facebook.com/virtualnina

****VAZNO**** ****AKO SE REGISTRIRATE DO 31.12.2016. i postanete Game Ambasador, uz sve navedene bonuse, ocekuje VAS I POSEBAN NOVOGODISNJI POKLON koji je GLN pripremio za sve svoje suradnike!****Tagovi: zarada, od kuće, zarada od kuce, posao od kuće, posao od kuce, gamee loot network, gln, game loot network zarada, gln zarada, game loot network iskustva, gln iskustvaNovosti
07/11/2017 Nova Clixsense isplata na Paypal!
02/10/2017 Nova Neobux isplata na Payzu
.
Predstavljamo Garantiramo Vam da na internetu nećete naći bolji newsletter! Informacije koje ćete od nas dobiti potpuno besplatno ostali vješto skrivaju ili skupo naplaćuju! Odmah nakon upisa moći ćete preuzeti i svoje vrijedne poklone!
Ime 
Email 
Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.

Predstavljamo

Kategorije
 
Naši prijatelji